Miért nálunk foglalj?

★★★★★
Vásárlóink a beontrips.com szolgáltatásait 4.8/5-re értékelik

 

✔  Legjobb ár garanciát vállalunk a nálunk foglalt repülőjegy és szállás utazási csomagokra!

 

Ha a foglalásodat követően megtalálod ugyanazt a repülőjegyet és szállást olcsóbban mint ahogy a beontrips.com oldalon foglaltad, a különbözetet megtérítjük neked!

Az árgarancia részleiről itt olvashatsz.

 

✔  Mentsd el most, foglald le később! Adunk 24 órát, hogy átgondold és egyeztesd utazásod részleteit. Ha az utazásod drágább lett, jóváírjuk!

 

Ha a beontrips.com-on elmentesz repülőjegy+szállás utazási ötletet, és azt változatlan formában 24 órán belül megvásárolod, de mindeközben megemelkedett az ár, akkor az árkülönbözetet az utazási ötlet árának 20%-áig jóváírjuk számodra, amit felhasználhatsz a következő Beontrips foglalásodhoz.

Az árelőny részleiről itt olvashatsz.

 

✔  Garantáljuk foglalásod és fizetésed teljes körű biztonságát

 

A foglalásod biztonságban van mert az általad befizetett teljes összeget biztosítja az AEGON biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja.

 

 

Mik az előnyei, ha a beontrips.com oldalon foglalsz repülőjegyjegyet és szállást együtt?

 

  Utazásodat kedvedre és pénztárcádra szabhatod, az időpontot, a szállodát és a légitársaságot egyaránt a saját igényeid szerint választhatod.

 A  foglalásod teljes körű biztonságban van, mert az utazásod pénzügyi biztonságát az AEGON biztosítótársaság garantálja, a repülőjegyedet pedig azonnal lefoglaljuk neked a légitársaságnál.

  A Beontrips gondoskodik az esetleges módosítási kéréseidről, és amennyiben menetrendváltozás történik, saját költségünkön ajánlunk alternatívákat.

  Ha együtt vásárolod meg a repülőjegyet és a szállást, úgy általában kedvezőbb az ár, mintha külön foglalnád le azokat.

$  A fizetendő áron felül – a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót leszámítva – már nem számolunk fel semmilyen pótdíjat, illetéket, felárat.

  A kiválasztott utazást nálunk egyszerűen, gyorsan lefoglalhatod, és mi azonnal elküldjük neked a visszaigazolást az utazásodról, az elektronikus jegyeket.

 

Mire figyelj, ha nem a beontrips.com oldalon foglalsz utazást? 

 

  Az utazási irodák meghirdetett utazási csomagjait…

  • általában csak a meghirdetett időpontokban, limitált választékban tudod igénybe venni, ÉS
  • befoglalni kockázatot jelenthet, mert amennyiben az utazás charter járattal történik, az iroda megszűnése esetén az már nagy valószínűséggel el sem indul.

  A Booking.com weboldalon történő szállásfoglaláskor…

  • bizonyos ajánlatok kiválasztása esetén a szállásadó előzetesen zárolhatja vagy megterhelheti a bankkártyádat, néhány esetben visszatérítési lehetőség nélkül, annak ellenére, hogy az adott foglalás díja a helyszínen fizetendő, ÉS
  • a megjelenített, de áthúzott szobaárak nem jelentenek az adott napra vonatkozóan olcsóbb árat, hanem csak összehasonlítást ugyanazon szoba más időpontbeli lefoglalásához képest.

  Az online repülőjegy árusító oldalak…

  • általában drágábbak, mintha a járatot üzemelő légitársaságnál közvetlenül vásárolnád meg ugyanazt a repülőjegyet, ÉS
  • mások nem feltétlenül nyújtanak teljes körű segítséget járatmódosulás esetén.