Kik vagyunk?

A beontrips.com-ot azért hoztuk létre, hogy egy helyen megtalálj minden fontosat, ami egy utazás megtervezéséhez és lefoglalásához kell; hogy ne csak kedvet csináljunk hozzá, hanem rögtön ki is választhasd a számodra megfelelő lehetőséget, legyen szó nyaralásról vagy városlátogatásról, családdal vagy barátokkal.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik az online turisztikai szektorban szereztek nagy tapasztalatot. Mi magunk is szívesen járjuk a világot, és keményen dolgozunk azon, hogy folyamatosan fejlesszük innovatív utazási portálunkat, és a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Csak megbízható, elismert partnerekkel szerződünk, akik hozzáférést biztosítanak a szállás-, repülőjegy- és autókölcsönző adatbázisokhoz, illetve biztosítják a többi, utazáshoz kapcsolódó szolgáltatást. Velük közösen arra törekszünk, hogy az egyes elemek egy tökéletes, felejthetetlen utazássá és élménnyé álljanak össze.

Tapasztalt utazós bloggereink és helyi túravezetőink szüntelenül kutatják és ajánlják a legérdekesebb úti célokat, látnivalókat és eseményeket. Szeretnénk használható, praktikus utazási tanácsokkal és ötletekkel ellátni, hogy közösen felfedezzük és megismerjük a nagyvilágot.

Úgy gondoljuk, hogy minden összeállt… Egyszóval utazunk?